Murersvende vidensbase

Information til skoler mm.

Oversigt

Hvad er murersvende.dk?

Kort og godt er murersvende.dk en job platform, meget ala Jobindex, Jobnet osv. Men det der er til forskel fra almindelige platforme og rekruteringsbureauer, er både relevance for dit feldt, ingen underlige opslag om pedel og/eller lager arbejde mm. og en overkommelig rekruteringsomkostning for virksomheder.

Nedenfor vil vi dykke mere i dybden med diverse fordele ved at gøre brug af vores platform.

Murersvende.dk har i sinde at hjælpe branchen med at vækste. Med en konstant finger på pulsen og massere af erfaring i branchen ved vi lige hvordan det skal forløbe sig, både online og offline.

Murersvende blev startet med henblik på at få nye som gamle murer i deres drømmejob, vi hjælper både murermestrer og lærlinge. Vi har i sinde at gøre det nemt og overskueligt både at rekruterer til din virksomhed, og eller at finde din drømme stilling.

Murersvende er den nemme løsning til rekrutering i murerbranchen, med en stærk Job agent og kraftige mailing tools formidler vi dit arbejde fuld-automatisk og til perfektion. – Du vil blive underrettet under hele processen, om du rekruterer, eller søger arbejde og/eller læreplads.

Hvad er fordelen som kandidat?

Som kandidat har du muligheden for at oprette din profil og dit CV, du kan dernæst tilmelde dig vores job agent for at få relevante jobopslag sendt direkte til din mail. Kandidater kan også søge blandt virksomheder og jobopslag.

Efter du er blevet oprettet som bruger og har tilføjet dit CV er næste skridt at tage kontakt til en virksomhed, du vil kunne finde en række af virksomheder der tilbyder diverse stillinger indenfor branchen.

Du kan finde både virksomheder og stillingsopslag under menupunktet “Kandidater” når du er logget ind som kandidat.

Når du har fundet en stilling du kunne tænke dig at søge, så kan du enten vælge at gemme stillingsoplsaget hvis det er noget du vil søge senere, eller du kan tage kontakt direkte til virksomheden ved at klikke på “Søg Jobbet”

Når du har valgt dit pågældende CV skal du dernæst skrive en lille besked om hvorfor du har søg jobbet. Det er altid en god idé ad vise interesse for de virksomheder man vælger at søge ved. Held og lykke!

Hvad er fordelen som virksomhed?

Som virksomhed og/eller arbejdsgiver har du en unik mulighed for at oprette stillingsopslag og rekruterer til din virksomhed, eller på vegne af en anden arbejdsgiver. Du har muligheden for at søge blandt oprettet CVs på platformen og modtage ansøgninger direkte via et smart og bekvemt dashboard. Du vil have mulighed for at blive underrettet via mail under hele processen.

Når du har oprettet din virksomheds profil, er det tid til at oprette dit første stillingsopslag, dernæst skal du vælge en pakke som du vil gøre brug af på siden. Du kan se priser her.

Om du er virksomhed eller rekruteringsbureau har du muligheden for at rekruterer på vegne af dig selv eller andre, dog, hvis det er et bureau som der skal rekruterer anbefaler vi en af de større pakker.

Når du har oprettet dit første  stillingsopslag anbefaler vi at du deler det på dine sociale medier! Dernæst vil du modtage emails for hver person der søger dit job, og for alt relevant i processen!

Fra dit Dashboard af “Efter at være logget ind” kan du se alle dine oprettet stillingsopslag, og de pågældende ansøgninger. Herinde kan du bl.a. også ændre kodeord og andre konto oplysninger.

Hvad er fordelen som skole?

For skoler tilbyder vi en række fordele ved at indgå et samarbejde med os, bl.a. Mulighed for at blotte eleverne for processen for at deltage i arbejdsmarked, mulighed for sparring for at forbedre elevernes jobansøgninger og muligheden for at være direkte i kontakt med branchens mange virksomheder, mulighed for at hjælpe med at finde elevplads, helt gratis.

Dernæst ved indgåelse af et samarbejde med os tilbyder vi online promovering for skolen, skolens helt egen side på murersvende.dk med direkte link ind til skolens egen hjemmeside.

Vi tilbyder blog opslag og promovering for rekrutering til branchens kommende murer, information om skolen præsenteret pænt på murersvende.dk, hvis skolen ønsker dette.

Det vil altid være gratis for jobsøgende og elever at gøre brug af murersvende.dk, i denne sammenhæng tilbyder vi også at komme ud på skolen og fortælle nærmere om hvordan man gører brug af platformen og hvilke muligheder dette vil kunne udfolde for eleverne samt. virksomhederne og skolerne i hver især.

Vil tilbyder gratis materiale og vejledning til jobsøgning, kontakt kontakt@murersvende.dk for at hører nærmere.

Hvad vil vi opnå med platformen?

Målet er at vækste arbejdsmarkedet ved at bringe murer i deres drømmejob, vores ære er at formidle kontakten dernæst er dit job at gribe muligheden! Vi har i sinde at dele værktøjer der kan hjælpe alverdens murer landet over med at komme i arbejde. Ligeledes at hjælpe virksomheder med rekrutering af medarbejdere.

Målet er simpelt, vi vil skabe tunnellen mellem dig og virksomheden, eller mellem din virksomhed og din kommende medarbejder.

Vi vejleder virksomheder til at skrive gode og informative stillingsopslag, vi hjælper endda også på denne front. Og for kandidater vejleder vi og deler materiale der vil hjælpe dig på vej mod dit nye arbejde.

Med vores redskaber såsom job agent og utallig information om rekrutering og jobsøgning er vores mål at få dig i din drømme stilling, og/eller din nye medarbejder ud på arbejdspladsen!

Vi vil hjælpe dig godt på vej mod din næste kontrakt.

Hvad kan murersvende.dk gøre for dig?

Murersvende.dk er en online assistent der vil hjælpe dig om du søger arbejde, eller om du søger medarbejder. Murersvende har ren række materiale og redskaber som kan hjælpe dig med på din vej. – Murersvende vil endda hjælpe dig med hele rekruteringsprocessen.

Som virksomhed er murersvende.dk’s fornemmeste opgave at hjælpe din virksomhed med at rekruterer din næste medarbejder, om du vil tages i hånden gennem hele processen og vi klarer rekruteringen for dig, eller om du vil gøre brug af vores platform selv, er helt op til dig. Vi står klar til at hjælpe dig, du kan se de forskellige pakker og hvilke fordele de hver kommer med her.

Som kandidat kan murersvende.dk hjælpe dig med at finde dit drømme job, vi har en lang række virksomheder der har stillingsopslag på siden, som du frit kan søge mellem. Du kan endda oprette en Job Agent, som vil sende dig jobforslag som passer dine kravspecifikationer, vi har også information og materiale til rådighed som kan hjælpe dig på vej mod din nye arbejdsplads.

Individuel og samfundsvækst

Du hjælper os med at hjælpe dig ved at registrerer dig på platformen, sammen hjælper vi samfundet til at vækste. Det er simpelt, jo flere arbejdspladser der er til rådighed jo flere stillinger vil der være, og jo mere velstand i Danmark som en helhed. Det er vores privilegium at være mellemledet i denne process.

Jo nemmere og jo mere overskuelig processen i arbejdet kan gøres, desto bedre står du når du skal ud og prøve grænser af og finde den nye arbejdsplads der passer perfekt til dig. Vores mål er at skabe tunellen mellem arbejder og arbejdsgiver og derved sammen vækste det Danske samfund.

Vi stræber efter at klæde dig på til enten at finde dit drømmejob eller din næste svend! Dette gør vi via den masse information og de ressourcer vi tilbyder. Sammen vokser vi med fokus på vækst i det danske samfund, der kan være ingen samfundsvækst uden individuel vækst og åbenhed.

Vi arbejder på at indgå et samarbejde med den danske stat og uddannelses istituationer, for netop at komme ovennævne til livs.

Det store billede

Der er fokus på at få unge som ældre murer i arbejde, og for virksomheder nemt og hurtigt at rekruterer til sin arbejdsplads! Med en masse kraftige værktøjer samt en masse information om arbejdsmarkedet og individuel udvikling har vi fokus på at gøre processen mellem arbejder og arbejdsgiver mere overskuelig og nem.

Der er ikke kun snak om de mange fordele der er for dem der deltager på platformen, men også det danske samfund som en helhed, det at gøre muligheden for arbejde nem og lettere at finde bryder allerede den første barrikade der kunne være, men det er ikke kun processen der tages hånd om. Der bliver også delt information og ressourcer om hvordan man kunne gøre processen for en selv nemmere når det kommer til at søge arbejde og eller rekruterer til sin virksomhed.

Ved at tage rollen som det vigtige mellemled, tager vi en stor opgave på vores skuldre og vi sætter stor pris på du vælger os som platform og samarbejdspartner! Derfor stræber vi os på din absolutte tilfredshed.

Det er utrolig vigtigt at man har noget at se frem til, og det med at have noget man kan lide at stå op til. Ikke alle dage er gode, og ikke alt er sjovt, det ved vi alle. Men det er være glad for sin tilværelse er et fundament for velstand, både på individuelt plan og på samfundsplan. Derfor tilbyder vi information og sparring for at fremme den bedste udgave af en selv. Den bedste leder, er selv en følger, dette kan arbejdspladsen mærke og velstanden reflekterer både personligt og professionelt.

Lyder det spændende?

Find ud af hvordan det virker